Restorative Yoga
Geannuleerd
Vrijdag, 29 juni • 13:30 - 15:00
Bistro Het Looks, Zen Zolder
Tanja Gysbrechts
Beschrijving
Van doen naar zijn

Even echt niets moeten doen en je lichaam de kans geven om het zelfherstellend vermogen in gang te zetten, dat is wat we tijdens Restorative Yoga toelaten te gebeuren.

Met behulp van bolsters, dekentjes, riemen etc leggen of zetten we ons neer in yoga houdingen, die we meer dan 8 minuten aanhouden, en vinden we rust in ons zelf. Het zenuwstelsel krijgt de mogelijkheid om zich te gaan ontspannen, wat tevens het hoofddoel is van Restorative Yoga.

Doordat we ook aandacht op onze ademhaling brengen kunnen spanningen zich makkelijker losmaken en kan ons lichaam zich steeds dieper ontspannen. Door de begeleidende woorden en klanken zak je steeds dieper in die welverdiende rust. Zo kan je ook makkelijker bewust worden van wat er zich in jouw lichaam afspeelt met milde aandacht en zonder oordeel.

Heb jij te maken met CVS, fybromyalgie, burn-out, vermoeidheid,…. weet dan dat deze yogavorm voor jou een heerlijke manier van ontspannen en ruimte in je lichaam brengen is. Doordat je niet over je grenzen heen gaat en je steeds gaat zorgen dat je je echt comfortabel voelt in de houdingen kan je op deze manier ook even genieten van pure ontspanning en zo alle dagelijkse lasten loslaten.

De les gaat door bij minstens 3 deelnemers!