CAY gemiddeld/ 90 min- Tanja Engel
Vrijdag, 23 augustus • 09:00 - 10:45
Passage 6/7, studio 1
Tanja Engel
Beschrijving
CAY gemiddeld niveau is iets intensiever dan de beginners- en de starters lessen. Geschikt voor deelnemers die al enige ervaring hebben met yoga en van een stevigere aanpak houden.

ijdens de lessen wordt er je bewust van gemaakt hoe je houding gevolg heeft op het dagelijks functioneren van je lichaam en geest. Zo ontstaat er een ander lichaamsbewustzijn wat inzichtelijk en voelbaar maakt hoe jouw lichaam beweegt binnen zijn mogelijkheden.

Om totaalbewegingen van yogaoefeningen mogelijk te maken moeten verschillende lichaamsdelen zoals hoofd, nek, bovenrug, onderrug, bekken, benen etc., goed met elkaar kunnen samenwerken. Dit wordt stap voor stap uitgewerkt en begeleid tijdens een lesseizoen.

Elk lesseizoen heeft een bepaald thema waarbij een nieuwe yogaserie wordt gevormd.

Vanaf dinsdag 2 juli tot en met 30 augustus is het zomerrooster van kracht. In deze periode kan het voorkomen dat er door vakantie of te weinig deelnemers (min 4) lessen komen te vervallen. Om zoveel mogelijk continuïteit aan te bieden maak ik zo nu en dan gebruik van invallers en kunnen de tijden en het rooster afwijken van de reguliere lessen.