Aroma Yin yoga en Yoga nidra
Zaterdag, 23 februari • 14:00 - 16:00
Marjanne ter Heurne
Beschrijving
Thema: Leven vanuit je hart

Voel jij een sterke drive om je innerlijke kracht volledig te benutten en helemaal vanuit je hart te leven? Dan is deze Aroma yoga workshop wat voor jou!

Tijdens deze workshop gaan we een heerlijke yin yoga-les en als afsluiter een yoga nidra ervaren met toepassing van pure essentiële oliën.
We starten met een korte uitleg over de essentiele essentiële oliën die in de yogales worden gebruikt. Daarna gaan we de yoga ervaren in combinatie met essentiële oliën en als afsluiter een fijne yoga nidra van 30 minuten. In totaal 1 uur en 45 minuten.
Na afloop drinken we een kopje thee.

De yogahoudingen en oliën specifiek voor dit thema zorgen voor een stille geest, zodat je een pure hartverbinding maakt. Je zult bewuster in het leven gaan staan en het verlangen om gehoor te geven aan de keuzes die vanuit je hart gemaakt zijn nemen toe. De oliën zullen je tevens ondersteunen in het vormen van een basis van rust en vertrouwen waardoor je daadwerkelijk stappen gaat zetten om je dromen te realiseren.

Welke essentiële oliën passen we toe in deze les: Ylang Ylang (olie van het innerlijk kind), Frankincense (de olie van de hoogste waarheid), Aroma Touch (de olie van ontspanning), Gerianium (de olie van liefde en vertrouwen), Balance (de olie van het aarden), Wild Orange (de olie van overvloed)

Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Kosten 20 euro
De workshop wordt gegeven door Tineke Boonhof (www.florentinabodymind.nl)

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de startdatum van de de workshop aroma yoga wordt 50% van de opdrachtsom in rekening gebracht. Bij annulering nadien ben je volledige betaling verschuldigd.