zondag 10 februari : WellWoman Sunday Winter Special

  11:00
WellWoman Sunday Winter Special

Boek nu
Tijd   11:00 - 13:00
Docent   Monique
Locatie   Landhuis in de Stad, Park Oog in Al
Ruimte   Yoganesh Yoga & Yogatherapie
Plaatsen   Nog 8 beschikbaar
Midden in de winter, de meest verstilde yin-periode van het jaar.
De bomen hebben hun bladeren losgelaten om energie te sparen, het water bevriest, dieren trekken zich terug of houden een winterslaap.
Zelf merk je misschien ook dat je meer behoefte hebt om je terug te trekken en meer te slapen; kortom meer rust nodig hebt.

Een heel goed moment dus voor een speciale wintereditie van de maandelijkse extra lange WellWoman les & lunch. Een cadeautje om deze koude februarimaand ontspannen door te komen en even je batterij op te laden. Een weldadig lange yogales waarin de yin energie centraal staat. Met een verwarmende vegetarische lunch toe.
Om dat staartje van de winter ontspannen en vitaal door te komen!!

Les van 11 tot 13 uur & aansluitend lunch samen voor 35 euro.

YogAlign WellWoman is nuchtere en praktische yoga met direct effect speciaal voor vrouwen. Het helpt je lichaam optimaal functioneren en is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. In deze extra lange les uitgebreid aandacht voor het bekkengebied, de onderrug en je hormoonhuishouding. Je leert lijf en hoofd bewust te ontspannen en gaat beter ademen. Zo laat je stress los en krijg je nieuwe energie. Samen bewust ontspannen met andere vrouwen zorgt voor een extra dimensie en geeft je vrouwzijn een oppepper.