zondag 7 april : WellWoman Sunday Lente Special

  11:00
WellWoman Sunday Lente Special

Tijd   11:00 - 14:00
Docent   Monique
Locatie   Landhuis in de Stad, Park Oog in Al
Ruimte   Yoganesh Yoga & Yogatherapie
Plaatsen   Nog 4 beschikbaar
Na de winter kun je wel wat extra energie gebruiken. Vaak voel je je aan het begin van de lente nog wat moe en zwaar. In de vijf-elementenleer hoort de lente bij Hout, het element van beweging en flexibiliteit. De energie is naar buiten gericht en vertegenwoordigt vernieuwing en verjonging. Klaar voor een nieuwe start.

Een heel goed moment dus voor een extra lange WellWoman les & lunch. Een cadeautje aan jezelf om te ontspannen en even je batterij op te laden. Een fijne ontspannen les, waarin we werken aan het in balans brengen van de meridianen van het houtelement (lever en gal).
Met aansluitend een passende vegetarische lunch.
Je energie gaat weer stromen en je bent helemaal klaar voor het lenteseizoen. Laat die lente maar komen!

Les van 11 tot 13 uur & aansluitend lunch samen voor 35 euro.
Wil je alleen de les volgen en niet meelunchen dan kan dat voor 30 euro.

YogAlign WellWoman is nuchtere en praktische yoga met direct effect speciaal voor vrouwen. Het helpt je lichaam optimaal functioneren en is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. In deze extra lange les uitgebreid aandacht voor het bekkengebied, de onderrug en je hormoonhuishouding. Je leert lijf en hoofd bewust te ontspannen en gaat beter ademen. Zo laat je stress los en krijg je nieuwe energie. Samen bewust ontspannen met andere vrouwen zorgt voor een extra dimensie en geeft je vrouwzijn een oppepper.