Helpcentrum Abonnementen Automatische incasso

Automatische incasso

Met Momoyoga kun je ook een doorlopend abonnement instellen. Dit is een abonnement dat een yogi voor langere (of onbepaalde) tijd aankoopt. Bijvoorbeeld een jaarabonnement, wat per maand betaald wordt.

Vervolgbetalingen kunnen ineens betaald worden (bijvoorbeeld in de yogastudio) of maandelijks (bijvoorbeeld via automatische incasso). Dit vervolgproces moet de yogastudio zelf voortzetten. Automatische incasso’s staan los van Momoyoga en zullen achteraf geregeld moeten worden tussen yogastudio en yogi.

Maak je op dit moment nog geen gebruik van automatische incasso, maar wil je dat wel toe gaan passen?
Om automatische incasso als betaalmogelijkheid aan te bieden, dien je ofwel zelf bij de bank van jouw yogastudio een incasso vergunning aan te vragen, ofwel kun je dit uitbesteden aan gespecialiseerde betaalproviders.

Wil je zelf de automatische incasso's gaan beheren? Neem dan contact op met je bank voor een incasso vergunning. Vervolgens kun je met software als bijvoorbeeld Ibanc de incassobestanden aanmaken.

Vervolgbetalingen via automatische incasso's kunnen helaas niet met Momoyoga geregeld worden.

Wil je de automatische incasso's uitbesteden aan een gespecialiseerde betaalprovider? Kijk kun je eens naar de producten en dienstverlening van bijvoorbeeld Mollie en Adyen.

Terug naar Abonnementen