Helpcentrum Docenten Docent gegevens wijzigen

Docent gegevens wijzigen

Je kunt handmatig het profiel van een docent wijzigen.

Let op: Na het wijzigen van het e-mailadres van een docent, is het noodzakelijk om de docent nieuwe inlog gegevens te versturen door Wachtwoord e-mail toesturen te selecteren. Hierdoor krijgt de docent een e-mail en kan deze weer inloggen met het nieuwe, gewijzigde e-mailadres.

Om een docent profiel gegevens te wijzigen:

Ga naar Docenten
Klik op de desbetreffende docent
Klik op Wijzig profiel
Voer de velden in
Selecteer Wachtwoord e-mail toesturen als je deze docent per direct inlog gegevens wil versturen
Klik op Opslaan

De docent is nu gewijzigd en ontvangt, indien geselecteerd, een welkom e-mail met inlog gegevens.

Terug naar Docenten