Helpcentrum E-mails Kan ik een e-mail (nieuwsbrief) sturen naar alle yogi's?

Kan ik een e-mail (nieuwsbrief) sturen naar alle yogi's?

Nee, met Momoyoga kun je geen (nieuwsbrief) e-mail berichten naar yogi's sturen.

Echter zijn er verschillende programma’s beschikbaar (bv. MailChimp) die specifiek gemaakt zijn voor het versturen van e-mails en nieuwsbrieven. De functionaliteit van die programma’s zijn zó goed, dat wij onze gebruikers adviseren om daar gebruik van te maken.

Zie: www.mailchimp.com

Om met MailChimp toegang te krijgen tot alle yogi’s uit Momoyoga, kun je gebruik maken van de exporteer functie in Momoyoga.

Om jouw yogi profielen te exporteren:

Ga naar Yogi's
Scroll naar het einde van de pagina
Klik op Exporteer naar Excel

Je kunt de lijst met yogi’s nu downloaden naar de computer. Vervolgens kan dit bestand in MailChimp weer eenvoudig ingeladen (of geactualiseerd) worden.

Wil je meer lezen over e-mail en nieuwsbrieven voor yogastudio’s? Lees onderstaand artikel op ons blog:

www.momoyoga.nl/blog/e-mail-en-nieuws-van-jouw-yogastudio

Het reguliere e-mailverkeer met betrekking tot het boeken van lessen, leden- en lessen beheer, proberen we met Momoyoga zo volledig mogelijk te faciliteren. Momoyoga beperkt zich tot (en specialiseert zich in) het boeken van lessen.

Terug naar E-mails