Helpcentrum E-mails Welkom e-mail versturen

Welkom e-mail versturen

Om de yogi's toegang te geven tot het online lesrooster van jouw yogastudio, kun je de yogi's een welkom e-mail toesturen.

Via deze welkom e-mail kunnen de yogi's eenmalig een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kunnen ze altijd en overal toegang krijgen tot het online lesrooster. Zo kunnen ze altijd en overal inschrijven en uitschrijven voor lessen.

De welkom e-mail kun je als volgt versturen:

Ga naar Yogi's
Klik op Nieuwe yogi toevoegen (of wijzig een bestaande yogi)
Selecteer de optie Welkom e-mail versturen
Pas optioneel de e-mail tekst individueel nog eens aan
Klik op Opslaan

De welkom e-mail is nu verzonden. De yogi kan hiermee toegang krijgen tot het online lesrooster.

De standaard tekst van de welkom e-mail kan aangepast worden naar wens van de yogastudio. Dit kun je als volgt doen:

Ga naar Meer
Klik op E-mail teksten wijzigen
Klik op Yogi welkom e-mail
Pas de titel en tekst naar wens aan
Klik op Opslaan

Terug naar E-mails