Helpcentrum E-mails Welkom e-mail versturen

Welkom e-mail versturen

Om de yogi's toegang te geven tot het online lesrooster van jouw yogastudio, kun je de yogi's een welkom e-mail toesturen.

Via deze welkom e-mail kunnen de yogi's eenmalig een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kunnen ze altijd en overal toegang krijgen tot het online lesrooster en inschrijven/uitschrijven voor lessen.

De welkom e-mail kun je als volgt versturen:

Ga naar Yogi's
Klik op Nieuwe yogi toevoegen (of wijzig een bestaande yogi)
Selecteer de optie Welkom e-mail versturen
Pas optioneel de e-mail tekst individueel nog eens aan
Klik op Opslaan

De welkom e-mail is nu verzonden. De yogi kan hiermee toegang krijgen tot het online lesrooster.

De standaard tekst van de welkom e-mail kan aangepast worden naar wens van de yogastudio. Dit kun je als volgt doen:

Ga naar Meer
Klik op E-mail teksten wijzigen
Klik op Yogi welkom e-mail
Pas de titel en tekst naar wens aan
Klik op Opslaan

Terug naar E-mails