Helpcentrum iDeal betalingen iDEAL activeren

iDEAL activeren

Om iDEAL betalingen te kunnen accepteren voor jouw yogastudio, moet de yogastudio aangesloten zijn bij de Kamer van Koophandel en een zakelijke bankrekening hebben.

Voor iDEAL betalingen werkt Momoyoga samen met betaalprovider Mollie. Uitbetalingen worden dagelijks vanuit Mollie uitbetaald aan jouw yogastudio. Let op: Per betaling wordt er € 0,29 ingehouden door betaalprodiver Mollie.

Om iDEAL betalingen te accepteren in Momoyoga:

Ga naar Meer
Klik op Betaal instellingen wijzigen
Selecteer iDEAL betalingen accepteren
Vul het formulier in
Klik op Opslaan

Hierna ontvang je een e-mail bevestiging. Nadat de aanvraag ontvangen is, worden de gegevens gecontroleerd. Het duurt enkele dagen voordat online betalingen geactiveerd zijn via Mollie.

Terug naar iDeal betalingen