Helpcentrum Importeren en exporteren Yogi's importeren

Yogi's importeren

Het is mogelijk om meerdere yogi's tegelijk te importeren in Momoyoga. Hiervoor kun je de lijst van leden in (bijvoorbeeld) Excel formaat toesturen naar import@momoyoga.nl.

De lijst moet tenminste bevatten: naam en e-mailadres.

De lijst kan maximaal bevatten: voornaam, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, adres, postcode, woonplaats, land, huisnummer, huisnummer toevoeging, geboorte datum.

Na het succesvol importeren zal je een e-mail ontvangen van import@momoyoga.nl. Hierna zal de vraag worden gesteld of alle yogi's direct een welkomst e-mail mogen ontvangen met inlog gegevens, zodat yogi's gebruik kunnen maken van Momoyoga.

Terug naar Importeren en exporteren