Helpcentrum Lessen Hoe plaats ik het lesrooster op mijn website?

Hoe plaats ik het lesrooster op mijn website?

Wanneer je al je yogi's hebt ingevoerd en wanneer je lessen zijn ingevuld, kun je de Lesrooster link gaan gebruiken.

Om al jouw yogi's toegang te geven tot jouw lesrooster, moet je de Lesrooster link verspreiden. Te beginnen met deze op je website en eventuele Facebook pagina te zetten.

Er zijn twee links die je wilt gebruiken:

1. Lesrooster link
2. Inschrijven link

1. Plaats jouw Lesrooster link op je website, bijvoorbeeld door 'inschrijven lessen' of 'les reserveren' als button toe te voegen of in je menubalk te plaatsen. Zo kunnen jouw yogi's en eventueel nieuw geïnteresseerden direct toegang krijgen tot jouw lesrooster en inschrijven (en betalen) voor een les.
Gebruik hiervoor onderstaande code:
<a href="https://www.momoyoga.nl/yogastudionaam">LES RESERVEREN</a>
Of gebruik de link:
https://www.momoyoga.nl/yogastudionaam

2. Plaats jouw Inschrijven link op je website, bijvoorbeeld 'Inschrijven' of 'Inschrijven nieuwe leden' als button toe te voegen of in je menubalk te plaatsen.
Gebruik hiervoor onderstaande code:
<a href="https://www.momoyoga.nl/yogastudionaam/inschrijven">INSCHRIJVEN</a>
Of gebruik de link:
https://www.momoyoga.nl/yogastudionaam/inschrijven

Het is niet mogelijk om het lesrooster in een pagina op je website te 'plakken'. We vinden het belangrijk dat alle yogi's altijd en overal toegang hebben tot het lesrooster. Yogi's moeten eenvoudig vanaf de bank met hun mobiele telefoon een les kunnen boeken. Door te linken naar de omgeving momoyoga.nl/yogastudionaam, kunnen wij waarborgen dat alle yogi's toegang hebben tot het lesrooster en alle functionaliteit van het lesrooster werken, op alle apparaten.

Terug naar Lessen