Helpcentrum Mobiel Hoe maak ik een snelkoppeling naar Momoyoga op een mobiel

Hoe maak ik een snelkoppeling naar Momoyoga op een mobiel

Op de meeste mobiele telefoons (of tablets) bestaat de mogelijk om een snelkoppeling van het lesrooster op te slaan op het beginscherm. Hierdoor kun je met één klik gemakkelijk naar het lesrooster.

Op de iPhone (of iPad) gaat dat als volgt:

Open Safari
Voor yogi's: Ga naar je lesrooster (momoyoga.nl/yogastudionaam)
Voor beheerders en docenten: Ga naar het inlogscherm (momoyoga.nl/admin/login)
Tik op Delen aan de onderzijde van het scherm
Tik op Voeg toe aan beginscherm
Volg de aanwijzingen om op te slaan

De snelkoppeling is nu toegevoegd aan het beginscherm.

Op een Android toestel gaat dat als volgt:

Open Chrome
Voor yogi's: Ga naar je lesrooster (momoyoga.nl/yogastudionaam)
Voor beheerders en docenten: Ga naar het inlogscherm (momoyoga.nl/admin/login)
Tik op Menu knop
Tik op Toevoegen aan startscherm

De snelkoppeling is nu toegevoegd op het beginscherm.

Terug naar Mobiel