Helpcentrum Hoe gebruik ik Momoyoga? Kan ik mijn huidige leden importeren?

Kan ik mijn huidige leden importeren?

Ja, we helpen je graag om je huidige klantenbestand in te laden in Momoyoga. Je kunt allerlei bestandstypen aanleveren, zoals bijvoorbeeld Excel.

Je kunt de ledenlijst in (bijvoorbeeld) Excel formaat toesturen naar import@momoyoga.nl.

De lijst moet tenminste bevatten: naam en e-mailadres.

De lijst kan maximaal bevatten: voornaam, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, adres, postcode, woonplaats, land, huisnummer, huisnummer toevoeging, geboorte datum.

Na het succesvol importeren zal je een e-mail ontvangen van import@momoyoga.nl. Dit duurt doorgaans één tot twee dagen. Hierna zal de vraag worden gesteld of alle yogi's direct een welkomst e-mail mogen ontvangen met inlog gegevens, zodat yogi's gebruik kunnen maken van Momoyoga.

Terug naar Hoe gebruik ik Momoyoga?