Helpcentrum Yogi's Yogi in- en uitschrijven voor een les

Yogi in- en uitschrijven voor een les

Yogi's kunnen zelf via het online lesrooster aanmelden en in- en uitschrijven voor lessen. Daarnaast kunnen docenten handmatig yogi’s toevoegen en direct inschrijven voor een les.

Om een yogi toe te voegen voor een les:

Ga naar Lessen
Klik op de desbetreffende les waar je een yogi wil inschrijven
Klik onder Deelnemer toevoegen op Selecteer yogi
Zoek de yogi die je wil toevoegen
Vink aan wat van toepassing is: alleen deze les, alle lessen in de reeks of deze en alle volgende.
Klik op Toevoegen

De yogi is nu toegevoegd voor de les.

Als de yogi geen geldig abonnement of strippenkaart heeft, krijg je eerst een melding voordat de yogi wordt toegevoegd aan de les. Hierdoor kan je niet per ongeluk een yogi toevoegen die geen geldige betaalwijze heeft. Klik op Inschrijven en de yogi wordt toegevoegd voor de les zonder te betalen.

Mocht de yogi later een abonnement of strippenkaart aanschaffen, wordt deze niet automatisch gebruikt voor deze les. Hiervoor moet je eerst de yogi uit de les verwijderen en daarna weer toevoegen.

Mocht er een nieuwe yogi de les binnen wandelen, dan is het beste om een nieuwe yogi toe te voegen vanuit een lespagina en niet via de gebruikelijke Yogi’s pagina. Hierdoor kan je alle gegevens binnen één scherm regelen.