Helpcentrum Yogi's Nieuwe yogi toevoegen

Nieuwe yogi toevoegen

Yogi's kunnen zelf via het online lesrooster aanmelden en in- en uitschrijven voor lessen. Daarnaast kunnen docenten handmatig yogi’s toevoegen. Ook is het mogelijk om yogi's te importeren in Momoyoga.

Om als docent handmatig een yogi toe te voegen:

Ga naar Yogi's
Klik op Yogi toevoegen
Voer de velden in
Selecteer Welkom e-mail versturen met wachtwoord als je deze yogi per direct inloggegevens wil versturen per e-mail
Vink Deze yogi gaf mijn toestemming om ingeschreven te worden aan
Klik op Toon uitgebreide opties om de volgende velden in te voeren: Adres, Postcode, Woonplaats en Land.
Daarnaast kan je bij de uitgebreide opties een abonnement of strippenkaart toewijzen aan de yogi
Klik op Opslaan

De yogi is nu toegevoegd en ontvangt, indien geselecteerd, een welkom e-mail met wachtwoord.