Helpcentrum Yogi's Nieuwe yogi toevoegen aan een les

Nieuwe yogi toevoegen aan een les

Mocht er een nieuwe yogi de les binnen wandelen, dan is het beste om een nieuwe yogi toe te voegen vanuit een lespagina en niet via de gebruikelijke Yogi’s pagina. Hierdoor kan je alle gegevens binnen één scherm regelen.

Voordat de les begint zet je de desbetreffende lespagina open op je laptop, tablet of mobiel. Op dit scherm kan je yogi’s toevoegen aan de les, aangeven dat yogi’s de les hebben gevolgd, maar ook nieuwe - nog niet ingeschreven - yogi’s direct inschrijven bij jouw yogastudio en in de huidige les.

Om een nieuwe yogi in te schrijven en toe te voegen vanuit een lespagina:

Ga naar Lessen
Klik op de specifieke les
Onder Deelnemer toevoegen klikken op schrijf een nieuwe yogi direct in
Voeg alle gegevens in
Selecteer een abonnement of strippenkaart
Klik op Opslaan

De yogi is aangemaakt en direct toegevoegd aan de les.