Helpcentrum Yogi's Yogi gegevens wijzigen

Yogi gegevens wijzigen

Je kan handmatig het profiel van een yogi wijzigen. Let op: Na het wijzigen van het e-mailadres van een yogi, is het handig om de yogi nieuwe inloggegevens te versturen door Verstuur nieuwe welkom e-mail te selecteren en op Opslaan te klikken. Hierdoor krijgt de yogi een e-mail en kan deze weer inloggen met het nieuwe, gewijzigde e-mailadres.

Om een yogi profiel gegevens te wijzigen:

Ga naar Yogi's
Klik op de desbetreffende yogi
Klik op Wijzig profiel
Je kunt hier de volgende velden wijzigen: naam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer, adres en land.
Selecteer Verstuur nieuwe welkom e-mail als je deze yogi per direct inlog gegevens wilt versturen
Klik op Opslaan

De yogi is nu gewijzigd en ontvangt, indien geselecteerd, direct een welkom e-mail met inlog gegevens.