vrijdag 22 maart : Mantra zingen met Jan Linssen

  19:30
Mantra zingen met Jan Linssen

Tijd   19:30 - 21:00
Docent   Jan
Locatie   Louise de Colignystraat 11a
Ruimte   studio 1
Plaatsen   Nog 4 beschikbaar
Jan Linssen over deze avond:
'Muziek maken en zingen is iets wat ik van huis uit meegekregen heb. Daar ben ik dankbaar voor. Plezier hebben en genieten van (samen) muziek maken is altijd de basis geweest, en dat wil ik ook deze avond in Het Yoga Huis op de eerste plaats zetten.
Voor veel mensen geldt helaas dat ze ergens in hun leven negatieve ervaringen hebben opgedaan met zingen, en daardoor niet goed meer durven. Laat dit je er niet van weerhouden deel te nemen, deze avond is juist bedoeld om je plezier in zingen te herwinnen. Om je hart te leggen in je stem, zonder je te forceren.
In de loop van de jaren ben ik steeds meer de kant op gegaan van het zingen van mantra’s en spirituele liederen. De eenvoud en de wijsheid van de woorden, voorbij het verstand, maken dat deze liederen me elke keer opnieuw inspireren en me dagelijks doen afstemmen op wat ik wezenlijk belangrijk vind. Soms zijn de liederen verstillend, dan weer vrolijk en uitbundig. Maar altijd vanuit het hart.
Inmiddels heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het zingen van dit soort liederen in binnen- en buitenland, en het leiden van workshops in mantrazang en mantradans. Ik maakte deel uit van de mantramuziekgroep Gita Vinanda en speelde o.a. in meerdere ashrams in India. In Nederland zing (en dans) ik regelmatig in verschillende soeficentra.'

Wil je meer weten van wie ik ben en wat ik doe, neem dan een kijkje op mijn website www.janlinssen.nl