Yoga voor rug nek en schouders
Geannuleerd
Woensdag, 21 februari • 11:00 - 12:00
Pieterstraat 2
Suus Barbillion
Beschrijving
Rug nek en schouder klachten zijn een veel voorkomend probleem en zijn niet zomaar ontstaan. Door gewoonte houdingen en leefomstandigheden als stress komt er een scheefstand in de wervelkolom die kan leiden tot allerlei klachten. In de yogales voor rug nek en schouders werken we aan het herstellen van de oorspronkelijke houding en het wegnemen van spanning en stijfheid rond dit gebied. Dit doen we op 3 manieren:
A: Doormiddel van yoga oefeningen die je houding corrigeren en ruimte geven waardoor vast gehouden spanning los gelaten kan worden.
B: Doormiddel van deep tissue release techniek.
C: Doormiddel van het aanleren van een specifieke ademhalingstechniek die de wervelkolom en de doorheen liggende spieren soepel houdt en jou tevens ontdoet van stress.

Ook als geen geen specifieke klachten hebt ben je van harte welkom deel te nemen aan de les. deze les is fijn voor iedereen.

De woensdag les duurt 1 uur, de vrijdag les anderhalf uur.

De les wordt gegeven door Suzanne Barbillion, opgeleid in de lijn van critical alignment binnen haar 4 jarige hatha yoga opleiding. Daarnaast opgeleid in de pranayama, de ademhalingsleer binnen de yoga. Suzanne houdt zich al zeker 10 jaar bezig met yoga therapie in de lijn van bindweefsel studie bij Anatomy Trains tm. En volgde diverse trainingen bij Doug Keller, vooraanstaand yoga therapeut.