woensdag 21 februari : Yoga Project F.I.T.

  10:00
Yoga Project F.I.T.

Tijd   10:00 - 11:00
Docent   Rayette
Locatie   Project F.I.T. Lansingerland, Weg en bos 33b, 2661DL Bergschenhoek
Ruimte   Boven
Plaatsen   Nog 6 beschikbaar
Yoga is een mooie tegenhanger tegen een druk leven dat gericht is op presteren. Presteren op je werk of studie, in je sociale leven, als ouder en misschien wel presteren in een andere sport. Yogalessen bieden je de nodige ontspanning en zorgen voor balans in je hectische leven. Het maakt je op een natuurlijke manier flexibeler en sterker met als resultaat dat je beter om kunt gaan met stress en je beter kunt focussen. Ook voel je beter in je vel. Wat wil je nog meer?

Deze groepsles wordt gegeven bij Project F.I.T. te Bergschenhoek. Zij staan voor unieke begeleiding. Iets wat ik ook belangrijk vindt bij de yoga. De yogales is voor iedereen toegankelijk, wel of geen ervaring. Het is een Yin Yang Yogales, wat staat voor de perfecte combinatie van actieve sterke poses en stretching.

Mocht je in bezit zijn van een eigen matje, raad ik dit aan om mee te nemen. Heb je geen eigen matje, dan zijn er op locatie matjes aanwezig.

Graag van tevoren aanmelden, want VOL = VOL. Maximaal aantal deelnemers is 10, in verband met de persoonlijke begeleiding die ik wil bieden.