Thee & warme sokken gesprek / Coach Marcella
Waitlist
Monday, 18 February • 11:00 - 12:00
Schoolstraat 28, Womanhood studio
Gast Docent
Description
Pieker je zo vaak dat je er zelf gek van wordt? Vind je het lastig om goede keuzes te maken? Voel je je onzeker wanneer je jezelf met anderen vergelijkt? Heb je het gevoel dat hoe hard je ook werkt, je nooit genoeg doet? Maak nu de keuze om tijd voor jezelf te nemen en de eerste stap te zetten naar meer vertrouwen in jezelf.

Op Thee en Warme Sokken-dag, kan je bij Womanhood Studio een Thee & Warme Sokkengesprek boeken.

Wat is een Thee en Warme Sokkengesprek?
Een Thee en Warme sokken-gesprek is een persoonlijke sessie, waarin je op een laagdrempelige manier, met een professionele coach, meer helderheid creëert in wat je eigenlijk écht wilt. Of je nu een concrete verander-wens hebt of juist nog wil onderzoeken wat je precies wilt: samen onderzoeken we wat jouw eerste stap is naar meer rust, (zelf)vertrouwen en actie. Onder het genot van een kop thee en warme sokken aan je voeten krijg je meer helderheid in welke stappen jij wilt zetten om jouw doel te bereiken.

Op maandag 18 februari ben je welkom bij de Womanhood Studio voor een Thee en Warme sokken-sessie (t.w.v. 35 euro) voor een speciale prijs: 25 euro per gesprek. Na afloop ga je naar huis met een paar warme sokken, een A4 vol met alle inzichten die jou op weg gaan helpen én een berg zelfvertrouwen.

Boek nu een privé-sessie !
Kan je op de 18de niet? Neem dan gerust contact op voor een sessie op een ander moment door een mailtje te sturen naar: marcella@hartvooruit.nu.