Level 2
Maandag, 16 april • 18:15 - 19:45
Baarsjesweg
-
Beschrijving
Wat: Je leert in onze Level 2 yogalessen het verband te zien tussen bepaalde asana's (sequencing) en je leert je concentratie en wilskracht verder te ontwikkelen door wat langer in een asana te blijven staan. Je leert groepen asana's kennen waarbij we elke week van de maand een andere groep behandelen. Belangrijk bij deze lessen is dat je beseft dat je als individu bijdraagt aan je eigen ontwikkeling en aan de ontwikkeling van de groep. En daarmee het succes van de les. Door er elke week bij te zijn, zorg je ervoor dat de les het gewenste effect heeft op je eigen gestel en op de sfeer in de groep die nodig is om je te blijven ontwikkelen.

De yogahoudingen die iedere week van de maand aan bod komen in deze yogalessen:

Week 1: staande houdingen en twists
Week 2: vooroverbuigingen
Week 3: achteroverbuigingen
Vanaf week 3 en tot de laatste 7 dagen: miscellaneous
Laatste 7 dagen: omgekeerde- en herstellende houdingen en ademhaling

Voor wie: Onze Level 2 yogalessen zijn speciaal voor jou bedoeld als je minimaal een jaar yoga-ervaring hebt en daarbij regelmatig gedurende een halfjaar onze Level 1 yogalessen hebt gevolgd. Of je nou jong of oud bent, lenig of stram, fit of niet fit... zolang je maar geen koorts hebt, hopen we dat je erbij bent. Kom je door ernstige fysieke beperkingen of blessures niet goed mee in de les? Dan zijn (tijdelijk) onze Level 1 lessen of onze yogatherapielessen misschien geschikter voor je.

Wanneer: maandag 9.30 uur en 18.15 uur; dinsdag 17.30 uur; woensdag 9.30 uur en 20.00 uur; donderdag 18.15 uur; zaterdag 9.30 uur en zondag 9.30 uur

Hoe vaak: regelmatig zelf oefenen helpt, altijd!

Resultaat: Het resultaat van deze yogalessen is dat je je in de groep persoonlijk blijft ontwikkelen als individu en dat je door er te zijn, bijdraagt aan de collectieve ontwikkeling van de groep. Je ontwikkelt en verfijnt je houdingen zodat je de verdieping gaat ervaren van de fysieke uitdaging en de mentale rust.