Meer met Props
Dinsdag, 17 april • 09:30 - 11:00
Baarsjesweg
Jacco Martin
Beschrijving
In de herstelles 'Meer met props' leer je op een veilige manier en onder begeleiding van een gecertificeerde yogadocent, hoe bepaalde asana's en props je het beste helpen als je de energie of fysieke mogelijkheden niet hebt om bepaalde houdingen uit te voeren, maar toch de essentie wil pakken van wat die houdingen je kunnen bieden. Je verdiept je in Iyengar yoga en ontdekt de oorsprong van deze yogaleer die speciaal ontwikkeld is om beter om te gaan met fysieke klachten en daar waar het kan, ervan te herstellen.

Voor wie: Deze les is geschikt als je uit onze Yogatherapie ontslagen bent of als je minimaal een halfjaar Iyengar yogalessen hebt gevolgd en je fysiek of mentaal oververmoeid bent. Ook is deze les geschikt als je gezond zwanger bent en wilt leren hoe je de asana's met meer aandacht voor je kind naar je hand kunt zetten. Ben je ziek of zwaar geblesseerd? Meld je dan aan voor een Yogatherapie-intake gesprek. Voor al onze lessen geldt echter dat je alleen kunt deelnemen als je koortsvrij bent.
Let op: Deze les is niet toegankelijk voor mensen met een proefabonnement. Wil je voor één keertje deze les volgen? schrijf dan eerst een kort mailtje naar de school of schrijf een berichtje via onze contactpagina.

Wanneer: dinsdag 9.30 uur

Hoe vaak: Om het beste te herstellen, volg je deze les eens per week en oefen je zelf op de dagen dat je geen les hebt.

Resultaten: Na deze lessen voel je je lekkerder in je vel en weet je welke aanpassingen in de asana's voor jou en jouw herstel nodig zijn om er optimaal van te kunnen profiteren, tijdens de lessen en als je zelf oefent.